image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Senaste inläggen
Search
 

Ansiktsbehandling / kemiskpeeling

 

Dermaceutic: Produkter du kan lita på, resultat du kan se.

Dermaceutic är ett ledande internationellt hudvårdsmärke och används av över 30.000 läkare runt om i världen. Det är utvecklat i Frankrike på 1990-talet av läkare som ville ge sina patienter effektiv hudvård. Dermaceutic erbjuder innovativa ce-märkta peelingsystem och cosmeceuticals, vars resultat backas upp av en av de mest omfattande kliniska studierna i branschen. Produkterna erbjuder säkra och effektiva lösningar för varje hudtyp. Detta genom målinriktade kemiska peelingbehandlingar och cosmeceuticals, som har utvecklats för att bekämpa grå och livlös hud, oren hud, rynkor och pigmentering.

Produkterna innehåller en unik kombination av aktiva ämnen i höga koncentrationer som resulterar i en fastare och slätare hud med ökad lyster.

 

Mask Peel

Mask peel är en 30% glykolsyra och 2%salicylsyra, bentonitlera

pH2,5

Peelingen passar för vidgade porer, överskott av talg, en oljig och oren hud där vi/man jobbar med mildare djuprengörning. Denna behandlingen går att kombinera med antibiotika vid aknebehandling.

Mask Peel passar alla hudtyper och behandlingen tar ca 30min att utföra.

För bästa resultat rekommenderas en kur på 4 behandlingar med 2 veckors intervall, med kombination av dermaceutic produkter.

▪Renar epidermis

▪Stramar porer

▪Jämnar ut hudtonen

▪Reglerar fet hud och vidgade porer

▪Påskyndar cellförnyelsen

 

Milk Peel

En peeling baserad på 50% glykolsyra, 10% mjölksyra och 4%salicylsyra.

Perfekt för dig som snabbt vill få lyster och klarhet till huden. En riktig askungen peel-perfekt behandling för grå, trist och livlös hud. Huden får en fantastisk lyster direkt efter behandlingen.

Peelingen behandlar även fina linjer, elascticitesförlust, orenheter, ojämn hudton och är porsammandragande . Denna behandling rekommenderas som en kur på 4 gånger med 2 veckors intervall men kan också göras vid behov.

För bästa resultat rekommenderas en kombination med dermaceutic produkter.

▪Förbättrar hudens lyster

▪Stimulerar epidermis

▪Reglerar fet hud och vidgade porer

▪Mjukar upp fina linjer och rynkor

▪Jämnar ut hudtonen

▪Påskyndar cellförnyelsen

 

Mela Peel

-Activa Peel med Azelaicsyra, Salicylsyra, Ferulicsyra och Fytinsyra pH 1,41.

-Mela Peel med Mjölksyra, Salicylsyra, Fytinsyra och Kojic syra, Retinol, Arbutin – pH 2,23.

Rekommenderas för den som vill behandla och reducera uppkomsten av pigmentfläckar, epidermal melasma (hormonell pigmentering) och post-inflammatorisk pigmentering.

Mela Peel är en peeling som har bevisad effekt på alla sorters pigmenteringar. Behandlingen har långverkande resultat med kort återhämtningstid och passar alla hudtyper.

Denna behandlingen rekommenderas 1-3 behandlingar med 1 månad intervall,.

Till behandlingen medföljer en Mela Cream med aktiva ingredienser för hemmabruk som förhöjer behandlingens resultat. Krämen används varje kväll i en månads tid. Kräm har ett värde på 1195kr.

▪Minskar uppkomsten och reducerar melasma och pigmentfläckar

▪Främjar homogen hy

▪Förbättrar hudens lyster och klarhet