image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Senaste inläggen
Search
Vi som jobbar på salong Vi2 hud&hår är två systrar som äntligen har fått vår dröm uppfylld att jobba under samma tak. Som kund hos oss får man det bästa av två världar, hårvård med det senaste färgtekniken och hudvård med avancerade behandlingar. Vi har många års erfarenhet av både frisör och hudvård branschen. Ayda är utbildad frisör med gesällbrev sedan 2001 och Sibel som jobbar med hudvård är auktoriserad hudterapeut med CIDESCO diplom sedan 2005 och certificierad laserterapeut från SLMS (Svenska Laser-Medicinska Sällskapet) och jobbat med IPL sedan 2010.  
Vår största fokus i företaget är att ge Er en unik personlig service och Du som kund ska alltid känna dig säker i att vi skräddarsyr behandlingen efter dina önskemål.
Här kan du välja bland ett stort utbud av tjänster och produkter för ditt hår och hud samt njuta av ett varmt mottagande i en trivsam miljö och atmosfär.